Pasqua del malalt

 

La Pasqua del malalt, a la diòcesi s'ha celebat avuí dia 4 de maig, al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, amb la presencia de voluntaris, visitadors, familiars, malalts i responsables de la pastoral de la salut parroquials. La Eucaristía ha estat presidida pel Bisbe Agustí. Ens ha acompanyat una tuna el moment del pica pica festiu. Ha estat un fantàstic dia festiu!

La Campanya del malalt d´aquest any té per lema «Donar esperança en la tristesa» i vol ressaltar la importància de l´acompanyament en la malaltia mental.

El missatge del Sant Pare, per aquesta Jornada, es titula Cuidar els malalts tenint cura de les relacions. I s´inspira en la frase bíblica “No és bo que l’home estigui sol”, en destaquem: “Cal subratllar que, fins i tot en els països que gaudeixen de pau i de més recursos, el temps de la vellesa i de la malaltia sovint es viu en la solitud i, de vegades, fins i tot en l’abandonament. Aquesta trista realitat és sobretot conseqüència de la cultura de l’individualisme, que exalta el rendiment a tota costa i cultiva el mite de l’eficiència”
 
Carmen Vargas

Comentaris

Entrades populars